Click here for Myspace Layouts
Welcome to Aira blog !guys u all the best thing that ever happen tO me. ILOVEYOUALL !

Monday, 23 January 2012

journey to Perlis Indera Kayangan

assalamualaikum, hey blogger, miss yoww ;)

alhamdulillah, leganya dah balik dr vacation, tp letih still tak hilang lg sbb dudk 9 jam dlm kereta, perrrhhh, hahaa.. seronok sngt dapat pi pelis nao, dah lame tk hang dengan family, okeyh thanks baba n mama, lot's of love from ur daughter <3 lain kali nak pergi lg yeee, ngee :D

alahai part yg tk syokk nye, kite ngidam nk pergi pantai, ermm sobsob :'( kite rindu dgn kehalusan pasir pantai, tp parents bwk pergi shoppg je lebih vacation kali ni, brrr...takpe! bersyukur sudah :P

stay sane 3 hari 2 malam, hmmm okeyh la tuh, untung2 kali ni sewa homestay (Inai Merah) dpt jugk bilik sorg satu, kalau stay hotel msti nk kene rebut2 katil dgn si boboiboy xP, internet pn ade, tapiiiiiii......! kurang asam punye ternet, lembab gile! penat jee bawak lappy! eishhh geram!! >_<

kononyelah ni, dah exited dah time ni bile tengok notification ni, tp hmm hampeh xP


second day dekat sane, baba belanje my cousin Syafiq Nordin makan n jalan2, dye study dekat politeknik perlis, dye tahu selok belok jalan kat sane :) wahwah! dah 3 tahun dye blajar kat sane, now tahun ketiga dye. untunglah dah nk habis belajar, tui :P
then fr the second day, abah bawak pergi shoppng! cewahh! memang ni yg ditunggu aku :P i'm shopaholic!! seriusly gile n rambang mate!! :D
btw, kitorang shoping kat padang besar, semua org yg dtg situ seriusly akn rambang mate! well biaselah tu kan, sape tk kenal yang padang besar terkenal dgn harga murah n tempat utk beli secara borong :D

sory, kereta tgh bergerak mase capture ni, tp nampak kan signboard tuh(Pdg. Besar) :)


bile para ibu dah rambang mate shoping peralatan dapur, ape pun tk perasan >.-


pandangan atas dlm bazar di Pdg Besar ni, perrrhh! sesak tak sesak ni, tengoklah berpeluh makk tau! xP

1 comment:

  1. pernah sekali je gi Perlis...tu pun tahun 1998

    ReplyDelete